Zit jij na de vakantie in groep 6 t/m de brugklas, dan ben je van harte welkom in de tent naast Bethabara (net als voorgaande jaren!) Dit jaar is de VBW op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus.

Wat gaan we doen?

Gezelligheid. Zingen. Knabbel en Babbel. Toneel. Mooie Bijbelverhalen. Actief bezig zijn. Dat hoort allemaal bij de VakantieBijbelWeek dit jaar! Met als thema: “Hallo! Contact?”. Ook gaan we creatief aan de slag, Dus neem je hamer maar weer mee!
 

 

 

 

 

 

Aanmelden

Dit jaar weten we in verband met covid19 graag wie er allemaal naar de Vakantie Bijbel Week komen. Meld je (kind) dus even van tevoren aan!

Aanmelden bovenbouw (groep 6 t/m brugklas)

 

Thema

Hallo, Hallo; Contact! Wat jammer dat we elkaar al zo lang hebben moeten missen hè? Er zijn het afgelopen jaar veel minder echte ontmoetingen geweest, op school, in het clubwerk en ook op de vakantiebijbelweek. Contact maken met iemand die je niet ziet is best lastig. Daar zij we het afgelopen jaar achter gekomen. Contact maken met God lijkt soms misschien ook moeilijk. Je kunt Hem niet zien, horen of aanraken. Gelukkig mogen we weten: God kan toch contact met ons maken. Hij wil ook niets liever! Daar gaan we op de VBW dit jaar meer over leren. Ben jij erbij?

Spel woensdagmiddag

Dit jaar hebben we een Spelmiddag op woensdagmiddag. Dat willen jullie niet missen! Trek je oude sportkleren maar aan! Wat we gaan doen is een verassing. 

 

We hopen er dit jaar weer een mooie en actieve VBW van te maken! Jij komt toch ook?!

 

Informatie voor de ouders/verzorgers:

De kinderen zullen dit jaar tijdens de VBW ontdekken dat Jezus leeft en in de hemel woont. Hij zoekt ons op en wil ons redden. Hij heeft de macht om ons te geven wat we nodig hebben. Hij vergeeft en geneest en geeft ons telkens weer de kans om opnieuw te beginnen.

Aanmelden moet vooraf gedaan worden en kinderen met verkoudheidsklachten moeten helaas thuis blijven.

Tijden

Dinsdag:              10:00 – 12:30 uur   Inschrijven kan vanaf 9:30 uur

Woensdag:         10:00 – 12:30 uur

Woensdag:         14:00 – 16:00 uur   Spelmiddag

Donderdag:        10:00 – 12:30 uur

Donderdag:         18:00 – 20:00 uur   Vossenjacht

Zondag 29 augustus is er voor jong&oud om 16:45 uur als afsluiting van de VBW een Welkomstdienst in Bethabara.

 

Contact

Voor de bovenbouw is Laurien van Lagen het aanspreekpunt. Voor vragen of als je, je wilt opgeven als medewerker bovenbouw, kun je bij haar terecht.

Telefoonnummer: 0611688486

Email: vbwtent@hervormdvoorthuizen.nl