Vlog van Super Suzan

Die ook aanwezig is op de VBW!

 

Zit jij na de vakantie in groep 6 t/m de brugklas, dan ben je van harte welkom in de tent naast Bethabara (net als voorgaande jaren!) Dit jaar is de VBW op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 augustus.

Wat gaan we doen

Gezelligheid. Zingen. Knabbel en Babbel. Toneel. Mooie Bijbelverhalen. Actief bezig zijn. Dat hoort allemaal bij de VakantieBijbelWeek dit jaar! Met als thema: “Zoek het uit“. Ook gaan we creatief aan de slag, waarbij je als groepje zelf mag uitzoeken wat je gaat maken. Dus neem je hamer maar weer mee!

 

 

 

 

Thema

Herken je dat: soms sta je zomaar voor een uitdaging en denk je hoe moet ik dit nu doen?! Gelukkig zijn er dan vaak je ouders, broers, zussen of je vriendjes en vriendinnetjes die het je kunnen uitleggen. En als zij dat niet kunnen dan surfen we al snel op internet voor een antwoord of we zoeken op youtube om te zien hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Tijdens de VBW gaan wij ook samen op zoek. Wij gaan bijvoorbeeld op zoek naar “Wie is Jezus?” en “Wat doet Jezus?”.

Spel woensdagmiddag

Dit jaar hebben we een Speurtocht op woensdagmiddag (verzamelen en ophalen bij Prinsenweg 25). Dat willen jullie niet missen, kom het mysterie oplossen! Neem oude schoenen en kleding mee. Op donderdagavond zijn jullie welkom op de lekkere en gezellige Slotavond.

Theater Bethabara

Ook is er op dinsdagmiddag de theatermiddag in Bethabara! Matthijs Vlaardingenbroek hoopt weer langs te komen om voor jong en oud een leuke theatervoorstelling te geven. Afgelopen jaren waren zijn voorstellingen een groot succes met leuke tovertrucs en andere spannende illusies.

We hopen er dit jaar weer een mooie en actieve VBW van te maken! Jij komt toch ook?!

 

Informatie voor de ouders/verzorgers:

De kinderen zullen dit jaar tijdens de VBW ontdekken dat Jezus leeft en in de hemel woont. Hij zoekt ons op en wil ons redden. Hij heeft de macht om ons te geven wat we nodig hebben. Hij vergeeft en geneest en geeft ons telkens weer de kans om opnieuw te beginnen.

Tijden

Dinsdag:              10:00 – 12:30 uur   Inschrijven kan vanaf 9:30 uur

Dinsdag:              14:00 – 15:00 uur   Theater in Bethabara

Woensdag:         10:00 – 12:30 uur

Woensdag:         14:00 – 16:30 uur   Speurtocht, verzamelen en ophalen bij Prinsenweg 25

Donderdag:        10:00 – 12:30 uur

Donderdag:         17:00 – 20:00 uur   Slotavond

Zondag 26 augustus is er voor jong&oud om 16:45 uur als afsluiting van de VBW een Welkomstdienst in Bethabara.

 

Contact

Voor de bovenbouw is Margreet Wünsch het aanspreekpunt. Voor vragen of als je, je wilt opgeven als medewerker bovenbouw, kun je bij haar terecht.

Telefoonnummer: 06-23048266.

Email: vbwtent@hervormdvoorthuizen.nl