Zit jij na de vakantie in groep 6 t/m de brugklas, dan ben je van harte welkom in de tent naast Bethabara (net als voorgaande jaren!) Dit jaar is de VBW op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 augustus.

Wat gaan we doen?

Gezelligheid. Zingen. Knabbel en Babbel. Toneel. Mooie Bijbelverhalen. Actief bezig zijn. Dat hoort allemaal bij de VakantieBijbelWeek dit jaar! Met als thema: “Tel maar mee!”. Ook gaan we creatief aan de slag, met hamers maar ook met stof en verf in de workshops. Dus neem je HAMER maar weer mee!

 

 

 

 

 

Thema

1+1=2 en 6-2=4

Deze sommen hebben jullie allang geleerd en zelfs voor keer sommen of staartdelingen kijken jullie niet meer om. Wij bij de VBW gaan ook tellen, maar danmet de Bijbel. Hoe maakt Jezus van 2 vissen en 5 broden een maaltijd voor duizenden mensen? In de Bijbel staan nog meer sommen. Aan de hand van het thema TEL MAAR MEE gaan we in de Bijbel opzoek naar wat God telt. Jij telt ook mee in Gods sommen van de wereld. Er staat alweer een heel programma voor jullie klaar. Nu missen we alleen jullie nog!
Ga je naar groep 6, 7 of 8 of mag je volgend jaar naar de brugklas? Dan ben je hartelijk welkom in tent achter Bethabara.

Spel woensdagmiddag

Dit jaar hebben we een Spelmiddag op woensdagmiddag. Dat willen jullie niet missen! Trek je oude sportkleren maar aan! Wat we gaan doen is een verassing. 

 

We hopen er dit jaar weer een mooie en actieve VBW van te maken! Jij komt toch ook?!

 

Tijden

Dinsdag:              10:00 – 12:30 uur   Inschrijven kan vanaf 9:15 uur

Woensdag:         10:00 – 12:30 uur

Woensdag:         14:00 – 16:00 uur   Spelmiddag

Donderdag:        10:00 – 12:30 uur

Donderdag:         18:30 – 20:00 uur   Vossenjacht

Zondag 20 augustus is er voor jong&oud om 16:45 uur als afsluiting van de VBW een Welkomstdienst in Bethabara.

 

Contact

Voor de bovenbouw is Jelle de Kleuver het aanspreekpunt. Voor vragen of als je, je wilt opgeven als medewerker bovenbouw, kun je bij hem terecht.

Telefoonnummer: 06-31955686

Email: vbwtent@hervormdvoorthuizen.nl