Zit jij na de vakantie in groep 6 t/m de brugklas, dan ben je van harte welkom in de tent naast Bethabara (net als voorgaande jaren!) Dit jaar is de VBW op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 augustus.

Wat gaan we doen?

Gezelligheid. Zingen. Knabbel en Babbel. Toneel. Mooie Bijbelverhalen. Actief bezig zijn. Dat hoort allemaal bij de VakantieBijbelWeek dit jaar! Met als thema: “Alles andersom”. Ook gaan we creatief aan de slag, Dus neem je hamer maar weer mee!
 

 

 

 

 

 

Thema

Wat leuk dat jullie bij de VBW waren!

Een beetje raar om dit te lezen, voordat de week van de VBW aangebroken is. Het voelt een beetje verkeerd om. Dat is het thema van dit jaar: “Alles andersom!”. Het duurt natuurlijk nog even voordat het 16, 17 en 18 augustus is, maar de voorbereiding is in volle gang. We hebben veel leuke spellen bedacht, spijkers verzameld en liedjes geoefend. Nu missen we alleen jullie nog!
Ga je naar groep 6, 7 of 8 of mag je volgend jaar naar de brugklas? Dan ben je hartelijk welkom in tent achter Bethabara.

 

Spel woensdagmiddag

Dit jaar hebben we een Spelmiddag op woensdagmiddag. Dat willen jullie niet missen! Trek je oude sportkleren maar aan! Wat we gaan doen is een verassing. 

 

We hopen er dit jaar weer een mooie en actieve VBW van te maken! Jij komt toch ook?!

 

Informatie voor de ouders/verzorgers:

De kinderen zullen dit jaar tijdens de VBW ontdekken dat God soms dingen op een andere manier doet dan wij verwachten. Een grote Koning komt als baby naar de wereld om ons te redden! De eerste zullen de laatste zijn! Wie leiden wil, moet dienen. Wij mogen bij Jezus horen. Hij wil ons vergeven en ons telkens weer de kans geven om goed te doen. Hij geeft ons Zijn liefde.

 

Tijden

Dinsdag:              10:00 – 12:30 uur   Inschrijven kan vanaf 9:15 uur

Woensdag:         10:00 – 12:30 uur

Woensdag:         14:00 – 16:00 uur   Spelmiddag

Donderdag:        10:00 – 12:30 uur

Donderdag:         18:30 – 20:00 uur   Vossenjacht

Zondag 21 augustus is er voor jong&oud om 16:45 uur als afsluiting van de VBW een Welkomstdienst in Bethabara.

 

Contact

Voor de bovenbouw is Laurien van Lagen het aanspreekpunt. Voor vragen of als je, je wilt opgeven als medewerker bovenbouw, kun je bij haar terecht.

Telefoonnummer: 0611688486

Email: vbwtent@hervormdvoorthuizen.nl