Zit jij na de vakantie in groep 6 t/m de brugklas, dan ben je van harte welkom in de tent naast Bethabara (net als voorgaande jaren!) Dit jaar is de VBW op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 augustus.

Wat gaan we doen?

Gezelligheid. Zingen. Knabbel en Babbel. Toneel. Mooie Bijbelverhalen. Actief bezig zijn. Dat hoort allemaal bij de VakantieBijbelWeek dit jaar! Met als thema: “Schatrijk!“. Ook gaan we creatief aan de slag, Dus neem je hamer maar weer mee!

 

 

 

 

Thema

Nederland kent heel veel verschillende kastelen. Misschien ben je er al weleens geweest!

In een kasteel vind je allerlei verschillende schatten. Dat kan een schilderij zijn, een voorwerp, maar soms ook oude foto’s. Je gaat vaak naar een museum om te genieten van wat anderen hebben gemaakt en ook om zelf iets te ontdekken en te leren. In een kasteel worden dingen bewaard die waardevol zijn en niet verloren mogen gaan. Op schatten ben je zuinig zodat je ze nog heel lang kunt (laten) zien. Een kasteel geeft op die manier ‘schatten’ aan je door.

Spel woensdagmiddag

Dit jaar hebben we een Spelmiddag op woensdagmiddag. Dat willen jullie niet missen, kom het mysterie oplossen! Neem oude schoenen en kleding mee.

Theater Bethabara

Ook is er op dinsdagmiddag de theatermiddag in Bethabara! Matthijs Vlaardingenbroek hoopt weer langs te komen om voor jong en oud een leuke theatervoorstelling te geven. Afgelopen jaren waren zijn voorstellingen een groot succes met leuke tovertrucs en andere spannende illusies.

We hopen er dit jaar weer een mooie en actieve VBW van te maken! Jij komt toch ook?!

 

Informatie voor de ouders/verzorgers:

De kinderen zullen dit jaar tijdens de VBW ontdekken dat Jezus leeft en in de hemel woont. Hij zoekt ons op en wil ons redden. Hij heeft de macht om ons te geven wat we nodig hebben. Hij vergeeft en geneest en geeft ons telkens weer de kans om opnieuw te beginnen.

Tijden

Dinsdag:              10:00 – 12:30 uur   Inschrijven kan vanaf 9:30 uur

Dinsdag:              14:00 – 15:00 uur   Theater in Bethabara

Woensdag:         10:00 – 12:30 uur

Woensdag:         14:00 – 16:00 uur   Spelmiddag

Donderdag:        10:00 – 12:30 uur

Donderdag:         17:00 – 20:00 uur   Slotavond

Zondag 1 september is er voor jong&oud om 16:45 uur als afsluiting van de VBW een Welkomstdienst in Bethabara.

 

Contact

Voor de bovenbouw is Laurien Deenekamp het aanspreekpunt. Voor vragen of als je, je wilt opgeven als medewerker bovenbouw, kun je bij haar terecht.

Telefoonnummer: 0611688486

Email: vbwtent@hervormdvoorthuizen.nl