Zit jij na de zomervakantie in groep 1 t/m 5 dan ben je van harte welkom in Bethabara.

 

De Vakantie Bijbel Week is er natuurlijk dit jaar ook weer!
En wel op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 augustus.
Jullie zijn vast heel erg nieuwsgierig wat wij doen tijdens de Vakantie Bijbel Week…

Zoek het uit

Nou wij kunnen jullie vertellen dat de VBW ook dit jaar weer een feestje word! We beginnen de dag altijd door met elkaar te zingen onder begeleiding van een band. Ieder jaar hebben we weer een nieuw thema waar we het 3 dagen met elkaar over gaan hebben. Dit jaar is het thema: “Zoek het uit”

 

 

 

Soms sta je zomaar voor een uitdaging en denk je hoe moet ik dit nu doen?!

Gelukkig zijn er dan vaak je ouders, broers, zussen of je vriendjes en vriendinnetjes die het je misschien wel heel goed kunnen uitleggen. En als zij dat niet kunnen dan zoeken wij het al snel op Youtube of internet op om te zien hoe we dit het beste kunnen gaan doen. Tijdens de VBW gaan wij ook samen op zoek.

Wij gaan bijvoorbeeld op zoek naar “Wie is Jezus” en “Wat doet Jezus”. We zullen luisteren naar Bijbelverhalen die passen bij dit thema en we gaan ook leuke dingen knutselen. Gaan samen zingen én wie weet komen Boris & Betsie ook wel weer langs!

 

Dus jongens en meisjes, komen jullie ook naar onze VBW?!?

Neem je vriendje of vriendinnetje, buurjongen of buurmeisje, neefje of nichtje mee. Ook al gaan zij misschien wel nooit op zondag naar de kerk, ook zij zijn zeker weten van harte welkom!!

 

Informatie voor de ouders/verzorgers:

De kinderen zullen dit jaar tijdens de VBW ontdekken dat Jezus leeft en in de hemel woont. Hij zoekt ons op en wil ons redden. Hij heeft de macht om ons te geven wat we nodig hebben. Hij vergeeft en geneest en geeft ons telkens weer de kans om opnieuw te beginnen.

Tijden

Dinsdag:              10:00 – 12:15 uur

Dinsdag:              14:00 – 15:00 uur   Theater in Bethabara

Woensdag:         10:00 – 12:15 uur

Donderdag:        10:00 – 12:15 uur

Donderdag:         19:00 – 20:00 uur   Slotavond

Zondag 26 augustus is er voor jong&oud om 16:45 uur als afsluiting van de VBW een Welkomstdienst in Bethabara.

Theater

Op dinsdagmiddag 21 augustus zal Matthijs Vlaardingenbroek weer langs komen om voor jong en oud een leuke theatervoorstelling te geven. Afgelopen jaren waren zijn voorstellingen een groot succes met leuke tovertrucs en andere spannende illusies. Wij hopen dat ook dit jaar weer veel kinderen naar zijn show komen kijken! De theatervoorstelling is van 14.00-15.00 uur dus schrijf dit alvast in uw agenda.

Slotavond

Op donderdagavond willen we samen met de ouders/verzorgers, opa’s en oma’s en andere belangstellende de VBW afsluiten. Dit zal zijn van 19.00-20.00 uur

Dienst

Op zondagmiddag 26 augustus zal er om 16.45 uur een Welkomsdienst zijn. Met deze dienst  willen wij de VBW met elkaar afsluiten.  De kinderen zullen veel liederen mee kunnen zingen en de preek past helemaal bij het thema “Zoek het uit”! Komen jullie ook naar deze dienst?!

Meewerken?

Wij zijn nog steeds op zoek naar vaders, moeders, tieners, opa’s en oma’s en andere belangstellende gemeenteleden die het leuk vinden om 1 of meerdere ochtenden te helpen bij de VBW. Lijkt dit je leuk maar weet je niet goed wat helpen bij de VBW precies inhoudt. Kijk dan onder het kopje “Meehelpen”. Hier staat beschreven wat er verwacht wordt 😉  Wil je je opgeven om 1 of meerdere ochtenden te komen helpen, mail dan naar vbwbethabara@hervormdvoorthuizen.nl