Zit jij na de zomervakantie in groep 1 t/m 5 dan ben je van harte welkom in Bethabara.

 

De Vakantie Bijbel Week is er natuurlijk dit jaar ook weer!
En wel op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 19 augustus.
Jullie zijn vast heel erg nieuwsgierig wat wij doen tijdens de Vakantie Bijbel Week…

Alles andersom!

Wat fijn dat jullie bij de vakantiebijbelweek geweest zijn! We hopen jullie volgend jaar weer te zien.

Beetje gek om dit stukje zo te beginnen, maar dat is wel het thema van dit jaar. Alles Andersom, dus starten we met het einde. Nee hoor dat gaan we dit jaar niet doen, want dat zou betekenen dat we weer geen VBW hebben en dat is iets waar we juist zo naar uit zien! We hopen dat we dit jaar alle 3 de dagen weer een volle kerk mogen hebben en de kinderen van groep 1 t/m groep 5 alle 3 de dagen te mogen ontmoeten en te vertellen over de Heere Jezus. Dat is wat we dit jaar gaan doen, we gaan het helemaal over de Heere Jezus hebben. Vanaf baby tot kind tot volwassenen. Komen jullie ook allemaal om Zijn weg te volgen die hij gehad heeft hier op aarde?

Zoals al geschreven is het thema: Alles Andersom! We houden de VBW in de laatste week van de zomervakantie.

Dus jongens en meisjes, komen jullie ook naar onze VBW?!?

Neem je vriendjes of vriendinnetje, neefje of nichtje, buurjongen of buurmeisje gezellig mee. Ook al gaan ze niet naar de kerk of lezen ze nooit uit de bijbel, ook zij zijn van harte welkom! 

Tijden

Dinsdag:
10.00-12.15 (inschrijven/ aanmelden vanaf 9.45)

14:00-15:00 Theater

Woensdag:
10.00 tot 12.15 uur

Donderdag:
10.00 tot 12.30  uur we sluiten af met pannenkoeken en ijs! 

Donderdag voor groep 1 t/m brugklas:
18:30 – 20:00 uur Vossenjacht

Zondag 21 augustus is er voor jong & oud om 16:45 uur als afsluiting van de VBW een Welkomstdienst in Bethabara.

Aanmelden

Om lange wachtrijen te voorkomen kan uw kind hier vast aangemeld worden. Bij binnenkomst hoeft er dan alleen nog een vinkje gezet te worden dat uw kind aanwezig is 

Aanmelden onderbouw (groep 1 t/m 5)

Vossenjacht

Vorig jaar hebben we de eerste vossenjacht gehad en wat een succes was dat. Op zoek naar de piraat, soldaat, politie en nog veel meer vreemde figuren. Ook dit jaar zal er weer een vossenjacht zijn voor het hele gezin.

Op donderdagavond tussen 18:30 en 20:00 organiseren we een vossenjacht! Ga op zoek met je gezin en/of vriendjes!

 

Dienst

Op zondagmiddag 21 augustus zal er een welkomsdienst zijn in Bethabara voor iedereen. Met deze dienst willen we de VBW afsluiten door verschillende liederen te zingen die de kinderen geleerd hebben bij de VBW en de preek zal helemaal in het thema passen van Alles Andersom! Komen jullie ook allemaal naar deze dienst? 

Meewerken?

Wij zijn nog steeds op zoek naar vaders, moeders, tieners, opa’s en oma’s en andere belangstellende gemeenteleden die het leuk vinden om 1 of meerdere ochtenden te helpen bij de VBW. Lijkt dit je leuk maar weet je niet goed wat helpen bij de VBW precies inhoudt. Kijk dan onder het kopje “Meehelpen”. Hier staat beschreven wat er verwacht wordt 😉  Wil je je opgeven om 1 of meerdere ochtenden te komen helpen, mail dan naar vbwbethabara@hervormdvoorthuizen.nl