Zit jij na de zomervakantie in groep 1 t/m 5 dan ben je van harte welkom in Bethabara.

De Vakantie Bijbel Week is er natuurlijk dit jaar ook weer!
En wel op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 augustus.
Jullie zijn vast heel erg nieuwsgierig wat wij doen tijdens de Vakantie Bijbel Week…

Download hier alvast de kleurplaat voor de VBW!

Hallo, contact!

Hallo, Hallo; Contact! Wat jammer dat we elkaar al zo lang hebben moeten missen hè? Er zijn het afgelopen jaar veel minder echte ontmoetingen geweest, op school, in het clubwerk en ook op de vakantiebijbelweek. Contact maken met iemand die je niet ziet is best lastig. Daar zij we het afgelopen jaar achter gekomen. Contact maken met God lijkt soms misschien ook moeilijk. Je kunt Hem niet zien, horen of aanraken. Gelukkig mogen we weten: God kan toch contact met ons maken. Hij wil ook niets liever! Daar gaan we op de VBW dit jaar meer over leren.

Het thema raad je al, dat is: Hallo, Contact! We houden VBW in de laatste week van de zomervakantie.

Dus jongens en meisjes, komen jullie ook naar onze VBW?!?

Neem je vriendje of vriendinnetje, neefje of nichtje, buurjongen of buurmeisje gezellig mee naar de VBW… Ook al gaan zij misschien op zondag wel helemaal niet naar de kerk, ook zij zijn van harte welkom!

Tijden

Dinsdag voor groep 1 en 2:
10.00 tot 14.30 u

Woensdag voor groep 3 en 4:
10.00 tot 14.30 u

Donderdag voor groep 5:
10.00 tot 14.30 u

Donderdag voor groep 1 t/m brugklas:
18:00 – 20:00 uur Vossenjacht

Zondag 29 augustus is er voor jong & oud om 16:45 uur als afsluiting van de VBW een Welkomstdienst in Bethabara.

Aanmelden

Dit jaar weten we in verband met covid19 graag wie er allemaal naar de Vakantie Bijbel Week komen. Meld je (kind) dus even van tevoren aan!

Aanmelden onderbouw (groep 1 t/m 5)

Vossenjacht

Op donderdagavond tussen 18:00 en 20:00 organiseren we een vossenjacht! Ga op zoek met je gezin en/of vriendjes!

 

Dienst

Op zondagmiddag 1 september zal er om 16.45 uur een Welkomsdienst zijn. Met deze dienst willen wij de VBW met elkaar afsluiten.  De kinderen zullen veel liederen mee kunnen zingen en de preek past helemaal bij het thema ‘Hallo, contact?!’  Komen jullie ook naar deze dienst?!

Meewerken?

Wij zijn nog steeds op zoek naar vaders, moeders, tieners, opa’s en oma’s en andere belangstellende gemeenteleden die het leuk vinden om 1 of meerdere ochtenden te helpen bij de VBW. Lijkt dit je leuk maar weet je niet goed wat helpen bij de VBW precies inhoudt. Kijk dan onder het kopje “Meehelpen”. Hier staat beschreven wat er verwacht wordt 😉  Wil je je opgeven om 1 of meerdere ochtenden te komen helpen, mail dan naar vbwbethabara@hervormdvoorthuizen.nl